.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
مازندران نیاز اساسی به تجهیزکوهنوردی دارد

 مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران بیان کرد: مازندران نیاز اساسی به تجهیز قوی تیم کوهنوردی دارد.

به گزارش شمال نیوز به نقل از مهر، رستم زرودی بعد از ظهر پنجشنبه در جلسه کارگروه آموزشی و تخصصی امدادونجات مازندران در شهرستان آمل با بیان اینکه حوزه بلایا و حوادث در این استان بسیار گسترده است، یادآور شد: با توجه به افزایش این حوادث و تاکید وزرات کشور برای بیان مشکلات این استان، تنها درخواست نرم‌افزار طرح جامع بانک اطلاعات از سوی استانداری مازندران مطرح شد.

وی با تاکید براینکه با وجود این نرم‌افزار اطلاعات حوزه شهری و روستایی براحتی در دسترسی قرار می‌گیرد، ابراز کرد: هم‌اکنون در این استان تیم‌های مختلفی برای امداد و نجات جاده‌ای، کوهستانی، ساحلی، زلزله‌ای و بلای طبیعی فعالیت دارند.

زرودی با بیان اینکه علاوه بر اهمیت وجود این تیم، مهمترین آنها تیم امنیت است که آرامش و بازگشت روانی را برای مصدومان فراهم می‌کنند، تصریح کرد: مازندران با توجه به وجود تمام ظرفیت‌هایش باید تیم کوهنوردی وجود داشته باشد.

این مسئول با اعلام اینکه شهرستان آمل بدلیل موقعیت جغرافیایی ظرفیت راه‌اندازی تیم کوهنوردی را دارد، اذعان داشت: متاسفانه در این شهرستان نسبت به این امر توجه خاصی نشده است و کمبودهایی وجود دارد.

وی بیان داشت: برای تامین این ظرفیت‌ها، اداره ورزش باید تجهیزات آن فراهم شود.

زرودی در پایان با اشاره به دغدغه روانی و کاهش زمان رسیدگی به مصدومان خاطرنشان کرد: برای افزایش روحیه و کاهش دغدغه روانی نیاز است که امکانات موردنیاز افزایش یابد.

راه‌اندازی 120 خانه‌های امداد روستایی در مازندران

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران از راه‌اندازی 120 خانه امداد روستایی در این استان خبرداد. مهدی ولی‌پور با اعلام اینکه هلال احمر مازندران در شش ماهه سال‌جاری سه هزار و 300 عملیات از سوی نجاتگران و امدادگران جمعیت هلال احمر این استان انجام شده است.

وی تصریح کرد: این میزان عملیات امدادی نسبت به سال گذشته 30درصد افزایش داشته و بیشترین عملیات با یک هزار و ۳۸ فقره مربوط به امدادونجات جاده‌ای بوده است.

ولی‌پور با بیان اینکه ارائه خدمات امدادی به 20 هزار مصدوم سوانح مختلف صورت گرفته است، یادآور شد: از این تعداد 18 هزار مصدوم با مراجعه به پایگاه‌ها و پست‌های جمعیت هلال احمر استان خدمات امدادی مورد نیاز خود را به صورت امداد و درمان سرپایی دریافت کردند.

این مسئول بیان داشت: یک هزار و ۷۶۷ نفر به مراکز درمانی انتقال یافتند که با توجه به این آمار امسال 43 درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است.

ولی پور با تاکید براینکه در اجرای این عملیات‌ها ۱۲ هزار و ۵۵ نفر در قالب ۴ هزار و۲۰۰تیم مجهز امداد و نجات حضور داشتند، ابراز داشت: با توجه به اینکه  اجرای طرح ایمنی و سلامت مسافرین به موازات طرح امدادونجات ساحلی بحث جداگانه‌ای بوده که در دستور کار این سازمان قرار گرفت.

وی مهمترین وظیفه فعالیت دستگاه هلال احمر را در امر پشتیبانی بیان و مطرح کرد: متاسفانه دستگاه‌های دیگر ما را مسئول می‌شناسند و در بخش کوهستانی و جاده‌ای هلال احمر پشتیبان و در توان خود می‌تواند خدمات‌رسانی ‌کند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران با اشاره به خانه‌های امداد روستایی از راه‌اندازی 120 خانه امداد در روستاهای این استان خبرداد و گفت: با توجه به سیاست‌گذاری‌های دولت یازدهم راه‌اندازی این مراکز در دستور کار قرار گرفته که با تامین اعتبار از سوی هلال احمر و بخشداری‌ها تجهیزات آن در روستاها انجام خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: این طرح از سوی وزارت کشور و مدیران بحران کشور بخشنامه شده و همزمان مانورها و اهداف آن به منظور کاهش تلفات در زمان حوادث اعلام شده است. /250


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.047 seconds.